De Jong blij na late treffer: "Dit zijn de lekkerste"

21 januari 2018, 20:14   Bijgewerkt: 22 januari 2018, 00:19

Luuk de Jong bezorgde PSV in extremis de 1-2 zege op Heracles Almelo. Daardoor blijft PSV een voorsprong van vijf punten behouden op Ajax. De spits was blij met zijn late treffer, maar vond wel dat de koploper het de volgende keer eerder af moet maken.

"Dit was heerlijk. Je bent zo aan het knokken met elkaar", reageerde De Jong na afloop tegenover FOX Sport. "In de eerste helft waren we de betere ploeg, maar na rust ging het een beetje op en neer. We werden steeds sterker, maar dan krijg je zo'n penalty tegen waardoor het 1-1 wordt. Of het een penalty was? Ik heb het nog niet teruggezien, maar je kunt hem geven. Het was een beetje zuur omdat wij daarvoor een soortgelijk moment hadden met Hirving Lozano. Als hij dan gaat liggen is het ook penalty."

De Jong zag ook nog genoeg dingen die beter kunnen aan de kant van de koploper. "We waren wel slordig aan de bal. We hebben heel veel kansen gecreëerd en dan valt die goal uiteindelijk nog zo laat. Maar we moeten het onszelf wel makkelijker maken de volgende keer", besloot de spits lachend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen