Real maakt met zevenklapper einde aan slechte reeks

21 januari 2018, 18:08

Na een paar mindere wedstrijden heeft Real Madrid zondag tegen Deportivo La Coruna weer eens een klinkende overwinning geboekt. In eigen huis won de ploeg van Zinedine Zidane met 7-1. Daardoor loopt de nummer vier van de Primera División in op Valencia en Atlético Madrid.

Deportivo kwam nog wel op voorsprong via Adrian Lopez. Nog geen tien minuten later tekende Nacho echter alweer voor de gelijkmaker. Enkele minuten voor rust boog Real de achterstand om in een 2-1 voorsprong. Met een mooi schot in de verre hoek maakte Gareth Bale zijn vijfde treffer in negen wedstrijden.

Na rust zette Real Madrid door. Na 58 minuten kopte Bale de 3-1 binnen. Daarna ging het snel. Luka Modric zorgde met een mooi afstandsschot voor de vierde Madrileense treffer en vervolgens was het de beurt aan Cristiano Ronaldo. De Portugees had al enkele kansen om zeep geholpen, maar na 78 minuten was hij toch trefzeker.

Enkele minuten later maakte Ronaldo ook zijn tweede en de zesde van Real Madrid. De aanvaller kopte raak, maar liep daarbij wel een hoofdwond op. De Portugees speelde de wedstrijd wel uit. Twee minuten voor tijd was het slotakkoord voor Nacho. Met een harde uithaal maakte hij er 7-1 van.

Door de ruime zege is het verschil tussen Real Madrid en nummer drie Valencia nu nog vijf punten. De ploeg van Zidane loopt ook in op Atlético Madrid. Het verschil met de nummer twee bedraagt acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen