Ten Hag tevreden na debuut: "We hebben gedomineerd"

21 januari 2018, 17:26   Bijgewerkt: 21 januari 2018, 17:37

Erik ten Hag boekte bij zijn debuut als trainer van Ajax direct een belangrijke 2-0 zege in de Klassieker tegen Feyenoord. De trainer zag hoe zijn ploeg vrijwel de hele wedstrijd domineerde en was na afloop dan ook tevreden. Wel zag hij nog enkele verbeterpunten. 

"Natuurlijk is het leuk om mijn eerste wedstrijd als Ajax-trainer te winnen, maar het gaat om deze ploeg", begon Ten Hag na afloop in gesprek met FOX Sports. "Vooral de manier waarop we hebben gewonnen stemde me tevreden. Maar we kunnen nog beter. In de omschakeling hadden we meer met de ruimtes kunnen doen. Maar we hebben gedomineerd en twee geweldige goals gemaakt. Daarom ben ik tevreden."

Bij rust stond het 0-0 in de Johan Cruijff ArenA en mede daardoor deed Ten Hag in de rust wat aanpassingen. "In de eerste helft mocht het tempo wel wat hoger. In de rust heb ik aangegeven hoe we dat konden doen. De tweede helft was vervolgens prima", aldus Ten Hag, die beseft dat Ajax dit seizoen eigenlijk geen puntenverlies meer mag lijden. "Op mijn eerste dag heb ik gezegd dat de titel het doel is, maar dan moeten we wel hard blijven werken. Om kampioen te worden moet het nog beter."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen