Nice boekt nipte zege op laagvlieger Saint-Etienne

21 januari 2018, 16:37   Bijgewerkt: 21 januari 2018, 16:53

OGC Nice heeft zondagmiddag een nipte zege op Saint-Etienne weten te boeken. Een doelpunt van Wylan Cyprien in de eerste helft was genoeg voor de overwinning. Daardoor komt de ploeg van Lucien Favre in punten gelijk met nummer vijf Nantes, dat dit weekend verloor van Bordeaux.

Na een moeizaam begin van beide kanten was het Nice dat na 22 minuten op voorsprong kwam. Na een overtreding van Gabriel Silva op Bassem Srarfi kreeg de thuisploeg een vrije trap op een mooie plek. Cyprien ging achter de bal staan en schoot vervolgens raak.

Ook na rust vielen er niet bijzonder veel kansen te noteren. Srarfi was nog het dichtst bij een treffer. Hij probeerde het van een afstandje, maar de 2-0 bleef uit. Ook Saint-Etienne wist niet te scoren waardoor de treffer van Cyprien genoeg bleek voor drie punten.