Van der Biezen vertrekt uit Duitsland en tekent bij Oss

21 januari 2018, 15:05

FC Oss was naarstig op zoek naar nieuwe aanvallers en heeft dit weekend een slag geslagen. De nummer zeven van de Jupiler League versterkt de selectie per direct met Koen van der Biezen. De spits wordt overgenomen van Paderborn 07, waar zijn contract ontbonden is.

De 32-jarige spits heeft een contract getekend tot het einde van dit seizoen, maar Oss heeft de mogelijkheid om de verbintenis met nog een jaar te verlengen. Bij Oss raakten aanvallers Erik Quekel, Lesly de Sa én Thijs van Pol onlangs geblesseerd, waardoor de komst van Van der Biezen op het goede moment komt. "We hebben al een tijd contact, maar om uiteenlopende redenen is het nooit tot een samenwerking gekomen", zegt directeur  Peter Bijvelds. "Ik ben heel blij dat het nu wel zo is. Koen is een typische spits. Eén die soms niet opvalt, maar die altijd zijn kansen krijgt en overal scoort. Hij is snel, sterk en hij heeft een goed schot. Ik hoop dat Koens komst succesvol is, want het is onze intentie om hem anderhalf jaar hier te hebben."

Van der Biezen speelde in Nederland voor FC Den Bosch en Go Ahead Eagles. Hij maakte 59 goals in 146 wedstrijden op de Nederlandse velden en ging vervolgens in het buitenland aan de slag. Hij droeg achtereenvolgens de tricots van Cracovia Kraków (Polen) en Karlsruher SC, Arminia Bielefeld en Paderborn (alle drie in Duitsland).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen