Tagliafico debuteert in Klassieker, Boëtius en Malacia spelen

21 januari 2018, 13:26   Bijgewerkt: 21 januari 2018, 17:29

Het zat er al aan te komen en is inderdaad het geval: Nicolas Tagliafico gaat in De Klassieker zijn debuut maken voor Ajax. De Argentijnse winterversterking is de linksback in de kraker tegen Feyenoord. Bij de tegenstander uit Rotterdam is Tyrell Malacia wederom de linksachter, terwijl Jean-Paul Boëtius in de voorhoede de voorkeur krijgt boven Sam Larsson.

Erik ten Hag sleutelt bij zijn eerste officiële duel als coach van Ajax weinig aan zijn basisploeg. Alleen Tagliafico is een nieuw gezicht in het elftal, verder treedt de nummer twee van de competitie aan met de vertrouwde namen. Zoals verwacht krijgt Justin Kluivert in de aanval de voorkeur boven Amin Younes. Frenkie de Jong staat wederom in het centrum van de defensie, waardoor Max Wöber op de bank zit.

Bij tegenstander Feyenoord, dat voorafgaand aan de kraker een achterstand van negen punten heeft, staat Jean-Paul Boëtius in de aanval. Dat gaat ten koste van Sam Larsson. Ridgeciano Haps is weer fit, maar moet desondanks op de bank beginnen omdat Tyrell Malacia mag starten. De talentvolle verdediger speelt als linksachter en krijgt te maken met David Neres. Jeremiah St. Juste gaat als rechtsback opereren. 

Opstellingen

Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, F. De Jong, Tagliafico; Van de Beek, Schöne, Ziyech; Neres, Huntelaar, Kluivert.

Feyenoord: Jones; St. Juste, Van Beek, Tapia, Malacia; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Boëtius.

 

Lees hier alles over de wedstrijd die om 14.30 uur begint

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen