Watford-trainer Silva op straat gezet na slechte reeks

21 januari 2018, 12:07

Er is zondag een toch wel opvallend ontslag gevallen in de Premier League. Watford heeft oefenmeester Marco Silva zijn congé gegeven na de nederlaag van zaterdag bij Leicester City (2-0). Volgens Watford is er bij de ploeg iets veranderd na de interesse van Everton in de Portugese trainer.

Silva stapte afgelopen zomer over van Hull City naar Watford en begon geweldig aan het seizoen. Na acht speelronden stond de ploeg zelfs op de vierde plaats in de Premier League. Door de goede prestaties was Silva in beeld bij Everton na het ontslag van Ronald Koeman. De club wilde Silva echter niet laten gaan. Vervolgens ging het bergafwaarts bij Watford, dat negen van de laatste elf duels verloren heeft in de Premier League. The Hornets staan nu tiende.

Volgens Watford is er na de interesse van Everton iets veranderd, zo laat de club weten in het statement over het ontslag van Silva. "Na de poging van Everton is het gevoel in de club veranderd", reageert Watford. "Dat was terug te zien aan de resultaten en de focus. De directie was van mening dat de toekomst van de club in gevaar zou komen en moest daardoor een beslissing nemen."

Bij Watford staan Marvin Zeegelaar en Daryl Janmaat op de loonlijst. 

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen