Dumfries in edele delen gegrepen: "Moeilijk om naast te grijpen"

21 januari 2018, 11:34

Denzel Dumfries was zaterdag de gebeten hond bij sc Heerenveen. De verdediger moest het flink ontgelden in het duel met Vitesse en kreeg twee vervelende overtredingen te verwerken. Hij kreeg een elleboog van Tim Matavz en werd in zijn edele delen gegrepen door Matt Miazga. Na afloop kon de verdediger er wel om lachen.

Dumfries werd in de eerste helft hard geraakt door een elleboogstoot van Matavz. Hij weigerde na de wedstrijd echter om kritisch te zijn op de spits van Vitesse. "Het is niet aan mij om daarover te oordelen, dat laat ik over aan de KNVB. Daar oordeel ik verder niet over. Dat is beter", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik heb in de rust met de scheidsrechter contact gehad hierover en nu is het voor mij klaar. Het was een harde wedstrijd en daar horen allerlei dingen bij. Sommige dingen gaan over het randje, maar dat gebeurt."

Daar bleef het niet bij voor Dumfries, aangezien hij door Miazga vervolgens nog in zijn edele delen werd gegrepen. "Hij grijpt in mijn ballen, maar ik moet zeggen dat het moeilijk is om ernaast te grijpen", knipoogt hij. "Dat gebeurt, het is een mannensport. Hij doet het op die manier en dat betekent dat hij de zwakste is op dat moment."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen