Twente baalt van vuurwerk bij Roda: "Hebben excuses gemaakt"

21 januari 2018, 10:41

FC Twente is absoluut niet blij met de supporters die zaterdag vuurwerk op het veld gooiden in de uitwedstrijd tegen Roda JC. Roda liet al weten dat de opgelopen schade aan de kunstgrasmat bij Twente neergelegd gaat worden en de Tukkers hebben inmiddels excuses gemaakt.

"We balen hier flink van", zegt Twente-directeur Erik Velderman op de clubwebsite. "Het is geweldig dat zoveel supporters naar Kerkrade reizen om de ploeg te steunen, maar vuurwerk hoort daar niet bij. Via deze weg nogmaals: stop daarmee! Je brengt je medesupporters in gevaar, en de club en het voetbal in discrediet. Eventuele financiële gevolgen zullen we rechtstreeks verhalen op de verantwoordelijke personen, waarvan we er op dit moment enkelen in beeld hebben. De mensen van Roda hebben we onze excuses gemaakt en we houden met hen contact over de geleden schade. Nogmaals, onze supporters zijn een geweldige steun in de rug, maar het afsteken van vuurwerk keuren we af."

Roda liet bij monde van directeur Wim Collard al weten dat de schade aan het veld behoorlijk is. "Dit is een dure grap", zei hij. "We moeten delen van het kunstgras gaan vervangen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen