Fraser over Matavz: "Zal een elleboogstoot nooit goedpraten"

21 januari 2018, 09:25

Het was zaterdag in meerdere opzichten een vervelende avond voor Henk Fraser en Vitesse. In eigen stadion bleef het team uit Arnhem steken op een 1-1 gelijkspel tegen sc Heerenveen, terwijl spits Tim Matavz opzien baarde door een elleboogstoot uit te delen aan Denzel Dumfries. Fraser is ontevreden. 

Vitesse kwam via een eigen goal van Daniel Høegh al vroeg op voorsprong, maar zag Heerenveen nog voor rust langszij komen via Pelle van Amersfoort. "Het eerste half uur speelden we uitstekend, ik heb alleen kritiek op het feit dat we de ballen niet goed afmaken. We hadden Heerenveen op 2-0 of 3-0 moeten zetten, dat is al frustrerend want je weet dat Heerenveen dan nog op 1-1 kan komen. Dat doet Van Amersfoort uiteindelijk uitstekend, maar het is wel een geluksdoelpunt", zegt Fraser tegen Omroep Gelderland. Door de remise heeft Vitesse nagelaten om FC Utrecht te passeren. "Dat is ook wel frustrerend."

Wat voor Fraser eveneens frustrerend was, was de actie van Tim Matavz. De spits deelde een elleboogstoot uit aan Dumfries, maar werd daar niet voor bestraft. De kans is groot dat hij op basis van de videobeelden alsnog een straf krijgt. "Ik denk niet dat je mijn mening nodig hebt over die actie", reageert Fraser. "De wijze heren in Zeist zullen beslissen. Ik zal een elleboogstoot nooit goedpraten. Dat hij nu een paar wedstrijden weg is? Dat is jouw aanname, wel een logische aanname maar dat hoef ik niet te doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen