Streppel blij met punt: "We hebben stappen gemaakt"

20 januari 2018, 23:46   Bijgewerkt: 20 januari 2018, 23:55

Op bezoek bij Vitesse speelde sc Heerenveen zaterdagavond met 1-1 gelijk. De thuisploeg had de wedstrijd eigenlijk met tien man moeten eindigen na een elleboog van Tim Matavz aan het adres van Denzel Dumfries. Trainer Jurgen Streppel was desondanks tevreden met een punt.

Streppel was na afloop tevreden over hoe Dumfries met de situatie met Matavz omging. "Hij is een winnaar in het veld. Daarin maakt hij echt stappen en we kunnen trots op hem zijn", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports. Hij vond sowieso dat er reden was om trots te zijn op het hele team. "Vitesse had aan het begin van de wedstrijd de overhand, maar later kwamen wij ook steeds meer aan voetballen toe."

"In de tweede helft hebben we op karakter en mentaliteit toch kansen gekregen. We speelden tegen een heel stabiel en volwassen team. Daarin hebben we echt stappen gemaakt", vervolgt Streppel, die zag dat het het laatste kwartier bij beide ploegen minder werd. "Toen was het aan beide kanten ouderwets Engels voetbal. Dan moet je gewoon overleven en dat hebben we gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen