Lille met invaller El Ghazi onderuit tegen Troyes

20 januari 2018, 21:57   Bijgewerkt: 20 januari 2018, 22:06

Lille is er niet in geslaagd om de degradatiezone te verlaten. Bij winst op Troyes kon de ploeg goede zaken doen en naar de veertiende plaats stijgen. Omdat de thuisploeg met 1-0 wist te winnen, blijft Lille de nummer achttien van de Ligue 1.

Troyes kwam een minuut voor rust op voorsprong in eigen huis. Op aangeven van Mathieu Deplagne opende Adama Niane de score. Na rust had Lille het meeste balbezit en ook de kansen op de gelijkmaker waren er. Na een uur spelen bracht Christophe Galtier Anwar El Ghazi in om een doelpunt te forceren.

Een kwartier voor tijd kwam die kans er voor El Ghazi. De aanvaller speelde zijn tegenstander op mooie wijze uit, maar zijn schot vloog langs het doel. Ook in de slotfase wist Lille de gelijkmaker niet binnen te schieten, waardoor het bij 1-0 bleef. Lille blijft daardoor in de degradatiezone hangen terwijl Troyes de nummer vijftien is.