Verbeek is Oosterwijk zat: "Weten niet meer wat hij wel wil"

20 januari 2018, 14:56

Gertjan Verbeek is klaar met het gedrag van Jari Oosterwijk. De jonge spits heeft bij FC Twente geen vaste basisplaats en mocht daarom worden uitgeleend, maar legde aanbiedingen van NEC en SC Cambuur naast zich neer. Verbeek weet niet meer hoe hij moet dealen met de aanvaller.

Het gedrag van Oosterwijk komt Verbeek de keel uit, zegt hij tegen Tubantia. Deze week kreeg Oosterwijk een aanbieding van Cambuur. "Hij had al toegezegd en vijf minuten later belt hij alsnog op om te zeggen dat hij het niet ziet zitten. Hij wil niet naar Cambuur, hij wilde niet naar NEC, zo langzamerhand weten we niet meer wat hij wel wil", zucht Verbeek.

''En het probleem is: dat vertelt hij ook niet. Ja, hij wil spits van Twente 1 worden, maar dat zit er op dit moment niet in. Jari staat nog twee jaar onder contract bij ons en wij willen hem helpen met de volgende stap, maar hij laat zich dus niet helpen. Voor spelers die de intrinsieke motivatie missen is in topsport geen plek", zegt Verbeek, die Oosterwijk heeft teruggezet naar de beloften.

Voor huurling Nikola Gjorgjev geldt hetzelfde. "Hij is niet tevreden, maar dat zijn wij ook niet. Er zijn nogal wat kanttekeningen te plaatsen bij zijn lifestyle. Ik zie voor hem geen plek in het eerste elftal, daarom mag hij weg. Het zegt wel iets dat zijn werkgever Grasshoppers hem niet terug wil nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen