'Gio' vreest Kluivert en geloofde ontslag Keizer niet

'Gio' vreest Kluivert en geloofde ontslag Keizer niet

20 januari 2018 – Feyenoord zal zondag extra gefocust zijn op het afstoppen van Justin Kluivert. Volgens trainer Giovanni van Bronckhorst is de buitenspeler van Ajax een grote dreiging voor de Rotterdammers in De Klassieker.Van Bronckhorst posteert Jeremiah St. Juste op de rechtsbackpositie om Kluivert af te stoppen. "Vorig seizoen was Justin erg goed tegen ons, toen had hij net een paar duels in het eerste elftal van Ajax achter de rug", zegt Van Bronckhorst tegen het Algemeen Dagblad. "Nu is hij al veel verder. Justin Kluivert heeft alle kwaliteiten in huis die een buitenspeler in het hedendaagse voetbal moet hebben. We zullen scherp moeten zijn."

Van Bronckhorst houdt de aanvaller van Ajax al tijden nadrukkelijk in de gaten. "Ik heb met Patrick gespeeld bij Oranje en Barcelona. In Spanje woonden we bij elkaar in de buurt, ik zag Justin op alle verjaardagen en de kinderen van Patrick en mijn kinderen speelden vaak samen. Het is leuk om te zien hoe Justin zich als speler heeft ontwikkeld. De kleine Justin van toen is groot geworden."

Overigens heeft de Feyenoord-trainer ook opvallende teksten in huis over het ontslag van Marcel Keizer. Van Bronckhorst had diens congé totaal niet zien aankomen, geeft hij eerlijk toe. "Toen ik hoorde dat Keizer was ontslagen, dacht ik in eerste instantie dat mensen mij in de maling wilden nemen. Dat het een grap was. Dat bleek niet zo te zijn. We waren zelf aan het rusten voor onze bekerwedstrijd tegen Heracles toen het nieuws kwam. Nee, ik heb hem niet gebeld, heb zijn nummer niet eens. Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij. We zullen moeten zorgen dat we er staan in de eerste wedstrijd na de winterstop. Ajax uit is een duel dat veel voor ons kan openbreken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 juli 2018

  2. zondag 22 juli 2018

  3. zaterdag 21 juli 2018