Gisteren gemist: Van Persie keert terug, remise AZ en Utrecht

20 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 19 januari.

Officieel: Feyenoord haalt Van Persie terug naar De Kuip

Robin van Persie is terug bij Feyenoord. De landskampioen heeft zijn rentree in De Kuip vrijdag bevestigd via de officiële kanalen. Niets staat de overgang van Fenerbahçe naar Feyenoord meer in de weg, melden de Rotterdammers.

Jürgen Locadia verruilt PSV voor Brighton

Jürgen Locadia vertrekt definitief bij PSV. De Eindhovenaren lieten donderdag al weten in gesprek te zijn met Brighton & Hove Albion over een overgang van de aanvaller. De club meldt vrijdagavond via de officiële kanalen dat de deal rond is.

Cyriel Dessers redt punt voor FC Utrecht tegen AZ

Cyriel Dessers heeft FC Utrecht aan een punt geholpen tegen AZ. Het debuut van clubicoon Jean-Paul de Jong als hoofdtrainer van 'zijn' Utrecht had slechter kunnen aflopen als de bezoekers door hadden gedrukt na de openingstreffer van Jonas Svensson. Dessers deed de Alkmaarders echter pijn met een lage schuiver: 1-1.

Nederlagen Fortuna Sittard en NEC, Telstar loopt in

De nummers één en twee van de ranglijst, Fortuna Sittard en NEC, zullen de 21ste speelronde in de Jupiler League snel willen vergeten. Beide ploegen leden een kansloze nederlaag. Fortuna ging in en Dordrecht kopje onder: 3-0. De derde wedstrijd van Pepijn Lijnders op de bank van NEC was net zoals de tweede weinig succesvol. In Almere werd met 3-2 verloren van Almere City.

Dortmund loopt bij Hertha weer tegen puntenverlies aan

Borussia Dortmund is er opnieuw niet in geslaagd om drie punten te pakken. Na het gelijkspel tegen VfL Wolfsburg van afgelopen speelronde kwam de ploeg van Peter Stöger vrijdag niet verder dan 1-1 op bezoek bij Hertha BSC. Pierre-Emerick Aubameyang ontbrak opnieuw.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen