PEC wil voortborduren op succes, lastige avond voor NAC

19 januari 2018, 20:12   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 20:40

PEC Zwolle hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. De nummer vier van de Eredivisie is op papier de favoriet tegen nummer vijftien NAC, maar trainer John van 't Schip verwacht niet dat het makkelijk zal worden.

Van 't Schip kan zaterdag beschikken over een fitte selectie. "Het is nu aan ons om te laten zien dat we de goede eerste seizoenshelft een vervolg willen geven. Wij moeten zorgen dat we er, en zeker thuis, gewoon bovenop zitten, ons eigen spel spelen en NAC onder druk zetten. Als wij dat niet kunnen, dan hebben zij goede voetballers die het iedereen moeilijk kunnen maken. Het wordt morgen een examen", zegt de trainer tegen PEC Zwolle TV.

Vreven verwacht zware strijd

NAC won de laatste wedstrijd voor de winterstop met 3-1 en hoopt op dezelfde voet verder te kunnen. "PEC Zwolle is een lastige ploeg. Ik hoop dat we snel ons niveau van voor de winterstop tegen FC Utrecht weer vinden. Maar we hebben nu de juiste spelers op de juiste posities en de jongens pakken het vaak snel weer op. Dat zie je op de trainingen", blikt Vreven vooruit bij NAC TV.

"De verwachting is dat wij een heel zware avond tegemoet gaan", blijft Vreven realistisch. "Voetballend is PEC één van de beste ploegen. Ik hoop dat we er klaar voor zijn. Het is nu echt een strijd op leven en dood. Wij willen absoluut in de Eredivisie blijven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen