Pelupessy-loos Heracles treft PSV: "Vaker met dit bijltje gehakt"

19 januari 2018, 14:41   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 14:47

Voor Heracles Almelo is de voorbereiding op het duel met PSV niet ideaal verlopen, omdat de club deze week afscheid moest nemen van aanvoerder Joey Pelupessy. Trainer John Stegeman vindt het jammer dat zijn steunpilaar op het middenveld is vertrokken, maar heeft nog veel vertrouwen in zijn huidige selectie.

"Het is natuurlijk niet prettig als een belangrijke speler zo kort voor de eerste wedstrijd vertrekt, maar het gemis is een feit en we hebben natuurlijk vaker met dit bijltje gehakt. We gaan het met elkaar zo goed mogelijk opvangen, en in zo'n situatie staan er altijd spelers te trappelen om het over te nemen", zegt Stegeman op de clubwebsite. "Natuurlijk zijn we, binnen de filosofie van de club, aan het kijken of we de groep eventueel nog kunnen aanvullen. We doen het nu met de spelers die we hebben en daar heb ik veel vertrouwen in. We gaan gewoon verder met het ontwikkelen van het team en de spelers."

Stegeman, die keeper Bram Castro heeft aangewezen als nieuwe captain, kan zondag niet beschikken over Wout Droste en Lerin Duarte. Bart van Hintum (teen) en Brandley Kuwas (niet helemaal wedstrijdfit) zijn twijfelgevallen. "Over de beschikbaarheid van Brandley en Bart nemen we morgen een beslissing", laat Stegeman weten.

Het duel tussen Heracles, dat elfde staat, en koploper PSV begint zondag om 16.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen