Cocu toont begrip voor een vertrek van Locadia naar Brighton

19 januari 2018, 15:03

Phillip Cocu toont begrip voor een vertrek van Jürgen Locadia bij PSV. De Eindhovenaren zijn in onderhandeling met Brighton & Hove Albion, waar ook Davy Pröpper en Tim Krul onder contract staan. Het is de verwachting dat de transfer snel rondkomt. 

"Uit sportief oogpunt ben ik er niet blij mee, maar we moeten ook begrip hebben voor de situatie van de club", citeert het Eindhovens Dagblad Cocu op de persconferentie in aanloop naar Eredivisie-hervatting van zondagmiddag tegen Heracles Almelo. "Jürgen is een voorbeeld van een jongen die al heel vroeg bij de A-selectie is gekomen en op zijn zestiende en zeventiende al meetrainde. Hij heeft zich tot een bepalende speler ontwikkeld en is op alle fronten enorm gegroeid."

Ondertussen ziet Cocu ook weer nieuwe talenten komen. "We hebben een aantal grote en goede talenten in aantocht. Gakpo, Malen en Mauro zetten stappen. Gudmundsson is met de nationale ploeg mee geweest en heeft het daar goed gedaan. Ook Bergwijn en Lozano zijn nog niet de oudste. Dat is een goed teken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen