Officieel: Vermeer trekt op huurbasis naar Club Brugge

19 januari 2018, 14:08

De transfer van Kenneth Vermeer naar Club Brugge is rond. De tweede doelman van Feyenoord heeft vrijdag definitief de overstap naar de Belgische topclub gemaakt, zo heeft Brugge op de eigen website wereldkundig gemaakt. De sluitpost wordt tot het einde van het seizoen gehuurd, maar Brugge heeft een optie tot koop in het contract bedongen.

Daardoor zou het goed kunnen dat Vermeer zijn laatste duel voor Feyenoord gespeeld heeft. De 32-jarige keeper maakte in 2014 de overstap van Ajax naar Feyenoord en was aanvankelijk basisspeler in Rotterdam-Zuid. Sinds vorig seizoen krijgt Brad Jones echter de voorkeur onder de lat, waardoor Vermeer op het tweede plan is geraakt. Zelf wilde hij graag vertrekken uit De Kuip en met de stap naar Brugge heeft hij zijn transfer nu dus gekregen.

Feyenoord-directeur Martin van Geel spreekt van een goede oplossing. "Wij begrijpen dat Kenneth op een leeftijd is waarop hij meer uitzicht wil hebben op speeltijd dan bij Feyenoord nu het geval is. Kenneth heeft na zijn zware blessure keihard gewerkt om terug te keren op zijn oude niveau en heeft zich altijd opgesteld als een op en top professional. We denken ook aan zijn persoonlijke situatie en bieden hem daarom de kans deze stap te maken."

Vermeer komt bij Club Brugge zijn landgenoten Stefano Denswil, Jordy Clasie en Ruud Vormer tegen. De Belgische topclub staat momenteel bovenaan in de Pro League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen