Younes wijst Swansea City af: meer kapers op de kust

19 januari 2018, 13:43   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 18:43

Voor Amin Younes bestaat veel interesse. De Ajacied wees Swansea City al af, maar zijn er veel meer kapers op de kust. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Nicola Innocentin laten weten aan De Telegraaf. Ajax wil het seizoen het liefst afmaken de Duitser, maar houdt de deur op een kier voor een winterse transfer.

"Met Marc Overmars is afgesproken dat er over een transfer valt te praten als er van een win-winsituatie sprake is", zegt zaakwaarnemer Nicola Innocentin tegen De Telegraaf. "Ajax ontving een bod van tien miljoen euro. Maar Swansea was uit sportief oogpunt geen club, waar Amin heen wilde."

Er zijn grotere clubs die informeerden naar Younes. "Ik ben door Zenit Sint-Petersburg, Inter, Watford, Sevilla en Napoli benaderd", aldus de belangenbehartiger. "Amin heeft geen overeenkomst met welke club ook. Napoli heeft noch Ajax noch Amin een voorstel gedaan."

Ajax zal Younes willen laten gaan voor een prijs waarmee de club een vervanger kan halen. Anderzijds wil de speler een goede sportieve stap maken. "Amin is Ajax dankbaar en wil het allerbeste voor de club. Dat bewijst hij door elke dag als eerste op het trainingsveld te staan en ook op zijn vrije dagen te trainen. Als het deze transferperiode niet tot een transfer komt, zal hij er alles aan doen kampioen te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen