NAC Breda versterkt zich met jonge middenvelder Schoofs

19 januari 2018, 10:29

NAC Breda heeft zich per direct versterkt met de Belgische middenvelder Lucas Schoofs. De 21-jarige speler komt eerst op huurbasis over van het Belgische KAA Gent. Schoofs heeft in Breda een contract tot medio 2019 getekend. Hij traint vandaag (vrijdag) ook al meteen mee met de Brabanders in aanloop naar het aankomende Eredivisie-duel tegen PEC Zwolle.

De Belg werd opgeleid door Lommel United en maakte daar zijn debuut onder de huidige NAC-trainer Stijn Vreven. Schoofs stapte nadien over naar KAA Gent, maar brak bij zijn nieuwe werkgever nooit echt door. Na verschillende uitstapjes op huurbasis, onder meer terug naar Lommel United en OH Leuven, keert de Vlaming nu terug bij zijn oude oefenmeester Vreven.

"Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de gesprekken met NAC voelde direct goed aan. Eerder heb ik al met Stijn Vreven gewerkt bij Lommel en daar zijn we toen behoorlijk succesvol geweest. Ik ben een type die graag in de zestien van de tegenstander komt en de verbinding legt tussen verdediging en aanval. Het is voor mij belangrijk om minuten te maken, mezelf te ontwikkelen en heb veel zin in mijn avontuur in Breda", klinkt Schoofs opgetogen.

NAC Breda laat bij monde van Hans Smulders weten eveneens erg content te zijn met de overstap. "Het is een zeer talentvolle en dynamische middenvelder die op meerdere posities inzetbaar is. Hij moet zich in onze ogen en met zijn specifieke talenten vooral richten op de rol van aanvallend ingestelde middenvelder. Lucas is met zijn kwaliteit een goede toevoeging in de huidige groep en wij verwachten dat hij zich binnen onze randvoorwaarden goed gaat ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen