Pelupessy geniet: "Altijd al in Engeland willen voetballen"

19 januari 2018, 10:11

Sheffield Wednesday mag dan niet de meest aansprekende naam uit het Engelse voetbal zijn, voor Joey Pelupessy is het nog altijd een droom die uitkomt. Sinds zijn transfer maakt hij officieel onderdeel uit van het Engelse voetbal. "Dit is echt een grote kans. Ik heb altijd al graag in Engeland willen voetballen. Als ik vroeger voetbal keek, was het altijd Engels voetbal. Het is geweldig om hier nu zelf te zijn."

"Het was niet makkelijk om deze club vanuit Nederland te volgen, maar ik heb er veel over gelezen. Het is een mooie en grote club. Ik heb het stadion bekeken en het gevoel was meteen goed. Ik kan niet wachten om te spelen". Volgens de voormalig Heracles-kracht speelde de Nederlandse inbreng een grote rol in zijn keuze. "Het feit dat hier een Nederlandse trainer werkt, was belangrijk voor mijn keuze. Dat geldt ook voor Nederlandse spelers. Joost van Aken is een goede vriend van mij, ik ken hem al vanaf de jeugd."

Via de clubsite gaf de middenvelder ook meteen een duidelijk signaal aan trainer Jos Luhukay af. "Ik hoop zo snel mogelijk te spelen, maar dat hangt natuurlijk van de trainer af. Ik heb hier nog niet eens getraind, maar weet wel dat ik er klaar voor ben." Ondanks dat zijn nieuwe club momenteel slechts zeventiende staat in de Engelse Championship, wil Pelupussy graag meer. "Deze club heeft hele grote ambities. Het zou geweldig zijn als we ook daadwerkelijk in de Premier League kunnen belanden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen