'Club Brugge wordt nieuwe bestemming van Vermeer'

19 januari 2018, 07:49   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 07:55

Kenneth Vermeer heeft een nieuwe club gevonden. De 32-jarige doelman van Feyenoord maakt het seizoen af bij het Belgische Club Brugge, waar ook oud-Feyenoorders Ruud Vormer en Jordy Clasie spelen. Feyenoord is bereid om mee te werken aan het vertrek. Club Brugge, met ook voormalig Ajacied Stefano Denswil, is koploper in de competitie van België.

De Telegraaf meldt dat de doelman verhuurd wordt en dat de Club Brugge een optie tot koop krijgt.  In De Kuip heeft hij een contract tot medio 2020. Volgens RTV Rijnmond is het een kwestie van de laatste formaliteiten afronden. Witte rook is zodoende spoedig op komst.

Vermeer zou bij Feyenoord het seizoen af moeten maken als reservedoelman. Giovanni van Bronckhorst geeft Bradley Jones ook in de tweede seizoenshelft de voorkeur. Dat zag Vermeer niet zitten en gaf hij aan te willen vertrekken.

In de zomer van 2014 maakte Vermeer de verrassende overstap van Ajax naar Feyenoord. Hij keepte sindsdien 84 officiële duels voor de Rotterdammers. Door een zware achillespeesblessure moest Vermeer in het kampioensjaar het hele seizoen toekijken. In de voorbereiding op dit seizoen raakte Vermeer geblesseerd aan zijn hand. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen