Zidane blij met nipte zege: "Wilden geen risico nemen"

18 januari 2018, 23:51   Bijgewerkt: 19 januari 2018, 00:02

Na drie wedstrijden op rij zonder overwinning slaagde Real Madrid er in de Copa del Rey tegen Leganés wel in om een zege te boeken. Dankzij een treffer van Marco Asensio in de laatste minuut werd het 0-1 voor de bezoekers. Trainer Zinedine Zidane was na afloop redelijk tevreden.

Makkelijk had Real het niet op bezoek bij Leganés. "Dit geeft een goed gevoel, voor ons is het een goed resultaat. We houden de nul en hebben een uitdoelpunt weten te maken. Ik moet de spelers dus feliciteren", was Zidane na afloop positief tegenover de verzamelde Spaanse media. "We wilden in deze wedstrijd geen risico nemen. Nu moeten we het in eigen huis af zien te maken."

Real had vooral in de eerste helft wel de overmacht, maar desondanks bleven doelpunten uit. Daar kon Zidane echter prima mee leven. "Nogmaals, we wilden geen risico nemen. Leganés probeerde ons pijn te doen, maar we hielden wel de de controle. Daar ben ik blij mee. We moeten nu de balans zien te vinden en dan weet ik zeker dat we beter gaan spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen