Hatzidiakos verlengt contract bij AZ tot medio 2021

18 januari 2018, 17:10   Bijgewerkt: 18 januari 2018, 17:24

Pantelis Hatzidiakos heeft donderdag zijn contract bij AZ met een jaar verlengd. De Griekse verdediger was nog in het bezit van een verbintenis tot medio 2020. Dit seizoen groeide Hatzidiakos uit tot een vaste waarde in het elftal van John van den Brom.

Hatzidiakos speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van AZ en maakte op 10 december 2015 tijdens het uitduel met Athletic Bilbao zijn debuut in het eerste elftal. Hatzidiakos kwam dit seizoen tot twaalf duels voor AZ. "Ik vind het mooi dat de club dit vertrouwen in mij toont. Ik ga door met hard werken en hoop mooie dingen te bereiken met AZ", aldus de verdediger, die vandaag zijn 21ste verjaardag viert, op de website van de Alkmaarders.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts is blij met de ontwikkelingen van het talent. "Pantelis doet het goed sinds hij als vervanger van Ron Vlaar in het elftal is gekomen. We zijn dan ook blij dat hij nu nog voor drieënhalf jaar bij ons onder contract staat. Pantelis laat zien dat hij een van de vele talenten uit onze opleiding is die het niveau aankan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen