FC Emmen haalt voormalig PEC-aanvaller Mamedov binnen

18 januari 2018, 12:47

FC Emmen heeft zich per direct versterkt met Norair Mamedov. De aanvaller, die eerder ook al uitkwam voor de Drentse club, is meteen inzetbaar voor de eerstedivisionist tegen RKC Waalwijk vrijdagavond. "Ik ben enorm blij met deze nieuwe uitdaging", aldus de aanvaller.

"Ik heb veel zin om weer te spelen. Sinds mijn overgang van Almere City FC naar Telstar in de zomer van 2016 heb ik veel blessureleed gekend. Toch had ik afgelopen zomer het gevoel dat het beter ging, maar ook in Armenië (waar hij speelde bij Alashkert) kwam ik door blessures nauwelijks aan spelen toe", vertelt de oud-speler van onder meer PEC Zwolle en Willem II tegenover RTV Drenthe.

Hij klopte vervolgens aan in Emmen bij Dick Lukkien en zijn verzoek werd gehonoreerd. De coach is blij met de nieuwe speler. "We hadden door het vertrek van Michiel Hemmen (vertrokken naar Vietnam, red.) sowieso een spits nodig en met Norair hebben we iemand in huis gehaald die doelgericht is en enorm gretig", legt de coach uit. "Hij heeft iets verrassends in zijn spel en dat is een fijne toevoeging aan wat we op dit moment in huis hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen