[SPANJE] Nieuw contract voor Piqué, Flores blijft bij Espanyol

18 januari 2018, 11:23   Bijgewerkt: 18 januari 2018, 11:29

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Piqué verlengt zijn contract

Barcelona-verdediger Gerard Piqué heeft zijn contract verlengd tot en met 2022. De Catalaan, die in 1997 al bij de club kwam en tussendoor alleen even voor Manchester United en Real Zaragoza speelde, krijgt een afkoopsom van vijfhonderd miljoen euro (!) in zijn contract. In totaal speelde hij 421 duels namens de Catalanen, waarin hij 37 keer scoorde. (Clubkanalen)

{image[322830][right-half][]}- James Rodriguez vond vertrek jammer

Middenvelder James Rodriquez vond het jammer dat hij Real Madrid moest verlaten voor Bayern München. Toch zag hij geen andere optie. "Ik had een warme band met de supporters, ze vroegen of ik voor altijd wilde blijven. Mijn vertrek was moeilijk, het brak mij hart. Ik had namelijk een goede relatie met mijn teamgenoten." (El Chiringuito)

- Sanchez Flores blijft Espanyol trouw

Na de knappe 1-0 overwinning op FC Barcelona liet trainer Sanchez Flores weten dat hij niet vertrekt uit Catalonië. "Ik ben trouw aan Espanyol", vertelde hij. "Ik ben onderdeel van dit project. We hebben Barcelona verslagen en doen het goed in La Liga. Het is onze plicht om de harten van onze fans te vervullen." (Persconferentie)

- Marcelino niet te spreken over optreden

Valencia-trainer Marcelino is niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg in de Copa del Rey tegen Alavés. Zijn ploeg won (2-1) pas nadat Rubén Sobrino de score had geopend en Adrián Diéguez met rood van het veld was gestuurd bij de bezoekers. "Het leek alsof we dachten dat we al in de halve finale zaten. Vreselijk. Gelukkig hebben we ons in de tweede helft goed hersteld, maar de eerste helft was walgelijk." (Persconferentie)

- Hiep, hiep, hoera voor Pep Guardiola:

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen