FC Groningen gaat de markt op als ook Mahi nog vertrekt

18 januari 2018, 08:01

Mocht na Oussama Idrissi ook Mimoun Mahi nog vertrekken bij FC Groningen, dan vindt technisch manager Ron Jans dat er nog een versterking bij moet bij de selectie van de Noorderlingen. Op dit moment is de groep volgens hem echter nog sterk genoeg. "Als iedereen fit is, kunnen wij nog steeds een goede voorhoede met wat wissels neerzetten."

Dat vertelt de FC Groningen-man in gesprek met FOX Sports. Tegenover het vertrek van Idrissi staat namelijk het feit dat Mahi, die op zeker leek te vertrekken deze winter, nog altijd in het noorden is. "Hij wil naar het WK en speelt hier, ook wordt hij vader. Ik heb het gevoel dat als hij blijft, hij dat met overtuiging doet. Dan hoeft er in principe niemand bij", aldus Jans. "Als we toch nog een versterking zoeken, dan zoeken we iemand voor de linksvoor positie. Maar beter niet iemand kopen, dan iemand waar je niets aan hebt."

Mocht er nog wel een geschikte club voor Mahi worden gevonden, die ook daadwerkelijk enkele miljoenen op tafel legt, dan moet er wellicht wel nog iets gebeuren in Groningen. "Dan moet je eigenlijk iemand halen", erkent Jans. "Maar dan blijft het zo dat je iemand wil halen, die je versterkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen