Controleur Dekker tekent nieuw contract tot 2020 bij PEC Zwolle

17 januari 2018, 13:06   Bijgewerkt: 17 januari 2018, 14:36

Rick Dekker heeft zijn aflopende contract bij PEC Zwolle verlengd. De middenvelder zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, die hem tot en met 2020 in Overijssel houdt. Dat maakte de nummer vier van de Eredivisie bekend.

Sinds dit seizoen is de middenvelder, die afgelopen jaar met een zware blessure kampte, een vaste waarde in het team van John van 't Schip, die tot dusver een succesvol avontuur beleeft met PEC. Eerder speelde Dekker in de jeugd voor Feyenoord, de club waar hij dit seizoen zijn rentree in de basis maakte.

"PEC Zwolle is de club waar ik mijn debuut in het profvoetbal maakte en waar ik veel aan te danken heb. In Zwolle heb ik al veel moois meegemaakt en ook tijdens mijn kruisbandblessure, het sportieve dieptepunt uit mijn carrière, was de club er voor mij. Het voelt dan ook goed om mijn contract hier te verlengen en samen met PEC Zwolle de toekomst in te stappen", aldus de controleur. 

Dekker bloeide onder Van 't Schip op in Zwolle. Eerder zei hij daarover tegen FCUpdate: "John is een rustige man, die met name heel veel aandacht heeft voor de tactische elementen in het team. Vergeet ook de komst van de ervaren, Nederlandse jongens met een Zwolle-verleden niet. Diederik Boer, Erik Bakker. Zij zijn ook belangrijk voor het elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen