Fortuna-speler Semedo legt beslag op de Bronzen Stier

17 januari 2018, 09:59

Lisandro Semedo heeft woensdag de Bronzen Stier gewonnen, de prijs voor de beste speler van de tweede periode in de Jupiler League. De Portugees had een groot aandeel in het winnen van de periode met Fortuna Sittard. Ondertussen is Telstar-trainer Mike Snoei verkozen tot de beste coach van de tweede periode.

Semedo is de zesde buitenlandse speler in de geschiedenis die beslag heeft gelegd op een Bronzen Stier. De Portugees staat dit seizoen al op tien assists in de Jupiler League en voert daarmee dat klassement aan. Semedo heeft Andreas Calcan (FC Dordrecht), Mart Lieder (FC Eindhoven) en ploeggenoot Finn Stokkers achter zich gelaten bij de verkiezing. De prijs van topscorer gaat overigens naar Anass Achahbar, die in de tweede periode acht keer scoorde.

Jong PSV-aanvaller Donyell Malen is ondertussen verkozen tot het grootste talent van de tweede periode, terwijl Telstar-trainer Mike Snoei is uitgeroepen tot beste trainer. Hij staat momenteel vierde met zijn ploeg. Vrijdag ontvangt hij zijn prijs voorafgaand aan het duel met FC Eindhoven. De andere prijswinnaars ontvangen het eremetaal een week later. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen