Heracles raakt Pelupessy mogelijk kwijt aan Sheffield

17 januari 2018, 08:20

Heracles Almelo dreigt deze winter zijn aanvoerder kwijt te raken. Controlerende middenvelder Joey Pelupessy staat namelijk in de concrete belangstelling van Sheffield Wednesday. Zelf wil hij de stap naar Engeland graag maken, maar Heracles laat de sterkhouder niet zomaar vertrekken.

Sheffield staat zeventiende in het Championship en wordt momenteel getraind door de Nederlander Jos Luhukay. "We zijn nog niet zo ver'', reageert Heracles-directeur Nico-Jan Hoogma in Tubantia. "Vraag en aanbod komen vooralsnog niet overeen.''

Volgens de beleidsbepaler spelen er meer factoren in de eventuele transfer van Pelupessy, die in Almelo over een aflopende verbintenis beschikt. "Joey heeft hier 3,5 jaar fantastisch werk geleverd. Hij ziet dit zelf als een unieke kans, iets wat hij absoluut wil. We gunnen hem dit. Daar hebben we ook mee te maken. Voor ons is het lastig en dubbel. Joey bindt mensen, ligt goed bij supporters en bij de sponsors. Hij heeft de laatste jaren alles voor de club gedaan, daar moeten we ergens een modus in vinden. We gaan zien wat de komende dagen ons brengt'', aldus Hoogma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen