Gisteren gemist: Advocaat verliest, geen transfers bij PSV

17 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 16 januari.

Brands: "Riedewald en Van Aanholt niet haalbaar"

PSV haalde deze transferperiode Maximiliano Romero naar Eindhoven. De club was niet bijzonder actief op de transfermarkt en technisch directeur Marcel Brands verwacht niet dat dat er nog van gaat komen. Alleen voor een goede linksback wordt een uitzondering gemaakt. Wel laat hij weten dat Jairo Riedewald en Patrick van Aanholt in ieder geval niet haalbaar zijn.

Infantino verwacht Nederland terug op volgend WK

FIFA-voorzitter Gianni Infantino sprak dinsdag in Amsterdam met bestuurders van 21 bij de wereldvoetbalbond aangesloten federaties. Hij verwacht dat het Nederlands elftal, ondanks het mislopen van het EK en WK, er snel weer bovenop zal komen. Infantino stelt dan ook dat Oranje er op het volgende WK gewoon weer bij is.

Feyenoord wil meewerken aan een vertrek van Nelom

Feyenoord zegt medewerking te verlenen aan een vertrek van Miquel Nelom. Martin van Geel laat weten dat het aflopende contract van de verdediger niet wordt verlengd. Meerdere clubs zouden belangstelling hebben getoond, maar er is nog niks concreet.

Mount verpest Sparta-debuut van Dick Advocaat

Hij trainde clubs en landen van Zuid-Korea tot Servië en de Verenigde Arabische Emiraten tot Turkije, maar dinsdagavond keerde Dick Advocaat weer terug in 'onze' Eredivisie. Zijn nieuwste project: handhaving bewerkstellingen met Sparta Rotterdam. Hoe? Dat maakt niet uit. Als er op Het Kasteel volgend jaar maar weer Eredivisievoetbal wordt gespeeld. De start van de Hagenees was niet al te best. In eigen huis werd het inhaalduel verloren van Vitesse: 0-1.

Advocaat houdt na nederlaag toch goed gevoel over aan Sparta-debuut

Dick Advocaat verloor bij zijn debuut als trainer van Sparta Rotterdam met 0-1 van Vitesse, maar hield desondanks een goed gevoel over aan de wedstrijd. Hij was vooral te spreken over het spel van zijn ploeg. Wel hoopt Advocaat nog enkele versterkingen te mogen verwelkomen.

Belangrijke uitslagen:

Sparta - Vitesse 0-1

Leicester City - Fleetwoord Town 2-0

AS Monaco - OGC Nice 2-2

Club Brugge - Sporting Charleroi 5-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen