Leicester City in FA Cup-replay wel langs Fleetwood Town

17 januari 2018, 00:19

Leicester City heeft de laatste 32 van het FA Cup-toernooi bereikt na een 2-0 overwinning in de replay tegen Fleetwood Town, dat uitkomt in de League One. Kelechi Iheanacho maakte beide treffers. In de heenwedstrijd eindigde het treffen in een doelpuntloos gelijkspel.

Leicester City had het ook in eigen huis niet direct makkelijk tegen Fleetwoord, de club waar spits Jamie Vardy ooit één seizoen voor speelde. Veel kansen wist de thuisploeg niet te noteren. Pas twee minuten voor rust viel de openingstreffer. Op aangeven van Islam Slimani schoot Iheanacho de 1-0 binnen. 

In de tweede helft leek Leicester weer te scoren, maar de scheidsrechter oordeelde dat de bal net over de lijn was geweest voor de treffer van Iheanacho. Met nog iets minder dan een kwartier te spelen verdubbelde Leicester City de voorsprong alsnog. Het was opnieuw Iheanacho die trefzeker was. Ditmaal fungeerde Riyad Mahrez als aangever. Even leek het erop dat de goal weer afgekeurd zou worden, maar de video-arbiter gaf vervolgens groen licht. In de volgende ronde treft Leicester City Peterborough United.

Overige uitslagen:

Mansfield Town - Cardiff City 1-4

Sheffield Wednesday - Carlisle United 2-0

West Ham United - Shrewsbury Town 1-0

Reading - Stevenage 3-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen