Feyenoord wil meewerken aan een vertrek van Nelom

16 januari 2018, 20:40   Bijgewerkt: 16 januari 2018, 21:03

Feyenoord zegt medewerking te verlenen aan een vertrek van Miquel Nelom. Martin van Geel laat weten dat het aflopende contract van de verdediger niet wordt verlengd. Meerdere clubs zouden belangstelling hebben getoond, maar er is nog niks concreet.

Het contract van Nelom bij Feyenoord loopt aankomende zomer af. "Hij zit een beetje in dezelfde situatie als Michiel Kramer. Hij heeft een aflopend contract dat we niet gaan verlengen. Miquel zit nu zeven jaar bij Feyenoord en is daarmee de langstzittende speler in de selectie. Vaak staat hij een paar wedstrijden in de basis en dan weer niet. Hij is nooit echt onomstreden. Op een bepaald moment is het dan tijd om een nieuwe stap te maken naar een andere club", legt Van Geel uit in gesprek met FOX Sports

"Hij moet een nieuwe impuls geven aan zijn carrière", vervolgt Van Geel, die zegt dat Feyenoord daar aan mee gaat werken. "Er zijn clubs in binnen- en buitenland die interesse hebben. Concreet is het nog niet, maar dat zou in de komende dagen of weken wel kunnen gebeuren."

Van Geel ging ook in op de situatie van Bilal Basacikoglu. "Dat is een iets ander verhaal. Er is veel interesse uit het buitenland, maar daar willen we alleen over praten bij een goed bod. Feyenoord gaat niet meewerken aan een verhuur of een gratis vertrek."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen