Ligeon verdient meerjarig contract bij PEC Zwolle

16 januari 2018, 17:50   Bijgewerkt: 16 januari 2018, 18:13

Ruben Ligeon heeft dinsdag een contract getekend bij PEC Zwolle. De 25-jarige verdediger liep vanaf begin januari stage bij de Eredivisieclub en ging ook mee op trainingskamp in Spanje. Ligeon zet zijn handtekening onder een verbintenis voor tweeëneenhalf jaar.

Ligeon speelde in de jeugdopleiding van Ajax en kwam daarna uit voor NAC Breda, Willem II, FC Utrecht en Slovan Bratislava uit Slowakije. "Hier ben ik heel blij mee en dit was natuurlijk het doel van mijn stageperiode. Vanaf het eerste moment voel ik me erg prettig bij PEC Zwolle. Ik ben goed opgevangen en zowel de staf als spelers gaven mij tijdens het trainingskamp het gevoel dat ik er echt bij hoor. Ik heb zin om weer in de Eredivisie actief te zijn en kan dan ook niet wachten totdat de competitie weer begint", zegt de verdediger op de website van PEC Zwolle.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is blij dat Ligeon de technische staf wist te overtuigen. "Met de komst van Ruben vergroten we onze bezetting in de defensie. Het is daarbij extra prettig dat hij op verschillende plekken in de verdediging uit de voeten kan. Ruben maakte vanaf de eerste training in 2018 een fitte en gretige indruk en past met zijn persoonlijkheid hartstikke goed bij onze club", laat hij weten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen