Breuer het slachtoffer bij Sparta: "Het is niet anders"

15 januari 2018, 18:45

De komst van Dick Advocaat heeft vervelende gevolgen voor Michel Breuer. De 37-jarige routinier is onder de nieuwe trainer zijn basisplaats en zijn aanvoerdersband kwijtgeraakt, maar is daar opvallend rustig onder. Hij plaats het belang van Sparta boven zijn eigen belangen.

Advocaat kondigde het nieuws maandag op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse, maar Breuer voelde het in de winterstop al aankomen. "Het viel mij natuurlijk ook op en gaat ook uitkomen. Ik heb gisteren een gesprekje gehad. Het was een volwassen gesprek, maar niet heel lang. Het nieuws is me medegedeeld en daar moet je verder niet moeilijk over doen. Je hebt het te accepteren", zegt hij tegen FOX Sports.

Breuer staat onder Advocaat niet meer in de basis en verliest zijn band aan Ryan Sanusi. "Er is een nieuwe coach gekomen en die gaat de opstelling bepalen. Sommige jongens gaan spelen en sommige niet. Ik kan dat allemaal wel goed volgen", is hij realistisch. "Of je nou zo'n band draagt of niet, mijn rol blijft wel hetzelfde. Ik weet hoe het gaat en nu gaat het ten koste van mij. Het is hartstikke vervelend, maar je moet er volwassen mee omgaan. Wij moeten in de Eredivisie blijven. Het is vervelend voor mij, maar het is niet anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen