[ENGELAND] Vloekende Klopp gaat fout in op Amerikaanse tv

15 januari 2018, 12:42

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Te enthousiaste Klopp de fout in op Amerikaanse tv

Jürgen Klopp was na Liverpool – Manchester City (4-3) iets te enthousiast in zijn reactie. De Duitse manager versprak zich voor de NBC, een Amerikaanse tv-zender. "Je kunt naar deze wedstrijd kijken als trainer en zeggen wat goed is gegaan en wat niet. Of als voetballiefhebber en zeggen: 'what te fuck was that?' Het duurde een paar seconden dat Klopp doorhad dat vloeken op de Amerikaanse tv niet door de beugel kan. "Ik dacht dat het in Amerika wel kon, en in Engeland niet." (NBC)

Gündogan hoopt te leren van nederlaag City

Ilkay Gündogan hoopt dat Manchester City leert van zijn eerste Premier League-nederlaag dit seizoen. The Citizens gingen zondag met 4-3 onderuit tegen Liverpool. "We zijn erg teleurgesteld, maar moeten dit accepteren. De titelrace hebben we nog steeds in eigen hand. We moeten leren van de tien minuten waarin we drie goals tegen kregen." (officiële kanalen Manchester City)

Oud-international Regis overleden

Cyrille Regis is op 59-jarige leeftijd overleden. Hij speelde tussen 1982 en 1987 vijf interlands voor Engeland. De aanvaller heeft maar liefst 527 wedstrijden in de Premier League achter zijn naam staan. Hij speelde voor onder andere Aston Villa, Wolverhampton Wanderers en West Bromwich Albion. De bonkige oud-spits gold als een van grote symbolen in de strijd tegen racisme in Groot-Brittanië. Hij was een van de pioniers voor zwarte voetballers in Engeland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen