[DUITSLAND] Bayern wil Heynckes houden, Keita mag niet weg

14 januari 2018, 15:18

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

- Heynckes mag blijven

Als het aan Bayern München ligt, dan blijft Jupp Heynckes ook volgend jaar de hoofdtrainer van Der Rekordmeister. Achter de schermen is Uli Hoeness druk bezig om de coach over te halen om nog een jaar te blijven, nadat hij eerder dit seizoen het stokje overnam van Carlo Ancelotti. Dat heeft Karl-Heinz Rummenigge bevestigd. (BILD)??

- Keita mag niet weg

Hoewel RB Leipzig eerder al had aangegeven dat Naby Keita niet mag vertrekken deze winter, heeft de club dat via de officiële kanalen in een statement nogmaals laten benadrukt. "We hadden alleen meegewerkt als er een exorbitant bedrag op tafel was gekomen, maar dat is niet gebeurd", aldus Ralf Ragnick, die zo een einde hoopt te maken aan de geruchtenstroom. (Clubkanaal)

- Dortmund haalt Akanji

Als we de Zwitserse media mogen geloven duurt het niet lang meer voor Borussia Dortmund Manuel Akanji kan presenteren. De verdediger van FC Basel is heel dicht bij een transfer, die de Zwitserse topclub ruim twintig miljoen euro moet opleveren. Bij BVB moet hij de achterhoede, dat momenteel de zwakste linie vormt, gaan versterken. (Zwitserse media)

- Auba niet blij met bericht

Dortmund-spits Pierre-Emerick Aubameyang is niet blij met een benaming zoals die te lezen stond op de site van Kicker. De aanvaller liet in een bericht op Instagram weten de term 'Affenzirkus' niet te waarderen. De journalist in kwestie heeft inmiddels zijn excuses aangeboden en wilde 'met deze gebruikelijke en niet negatief bedoelde uitdrukking alleen maar de uitspattingen buiten het voetbalveld aanstippen'. 

- Het kind van de club is eindelijk weer fit, zonder hem ging het niet geweldig:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen