Mahi staat open voor transfer: "Maar blijven ook geen straf"

14 januari 2018, 14:18   Bijgewerkt: 14 januari 2018, 14:26

Waar Mimoun Mahi eerst de stap naar Ajax, Feyenoord of PSV wilde maken, denkt de aanvaller inmiddels dat een transfer rechtstreeks naar het buitenland het beste is. "Frankrijk bevalt me wel, Spanje ook. Maar in Engeland zou ik ook wel goed passen, met mijn fysiek", vertelt de aanvaller.

Mocht het overigens niet tot een transfer komen, dan blijft de spits zich keihard inzetten voor FC Groningen. "Dat zou ook geen straf zijn", vertelt hij aan RTV Noord. "Het komende half jaar is super belangrijk. Ik moet veel spelen, belangrijk zijn en mijn ding doen. Want het zou heel erg zuur en zonde zijn als ik het WK misloop. Het is een jongensdroom voor mij. Aan de andere kant: als de juiste club komt, dan sta ik er zeker voor open."

Dus zit Mahi in een lastige spagaat. Want wat is op dit moment een goede vervolgstap? "Waar ik kan spelen en een vervolgstap maken, met betere voetballers. Mezelf weer ontwikkelen. Maar gewoon spelen is het allerbelangrijkste. Er spelen wel een paar clubs, dat wel. Maar er is nog niks concreet, dus ik kan er niks over zeggen."

Zoals de spits al vaker aangaf: met problemen en geruzie wil hij niet vertrekken uit het noorden. Dus als de transfer niet rondkomt de komende twee weken, blijft hij keihard werken het komende half jaar. "Ik kan me hier goed ontwikkelen. En hier nog een half jaar voetballen zou me goed doen. Als de juiste club komt, die me op de juiste manier wil brengen sta ik er voor open. Maar ik wil niet ten koste van alles weg hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen