NEC-trainer Lijnders eist tegen FC Oss weer goede prestatie

14 januari 2018, 12:58

De geweldige start met NEC wil Pepijn Lijnders maandagavond tegen FC Oss dolgraag een goed vervolg geven. Ondanks de korte hersteltijd rekent de trainer weer op een goed resultaat in de Jupiler League. "We willen heel veel", aldus de coach.

"De start van de tweede seizoenshelft was goed", doelt hij tegenover Omroep Gelderland op de 5-1 overwinning op Go Ahead Eagles. "We moeten nu vooral herstellen. We hebben maar twee dagen en die moeten we ook wel echt gebruiken. FC Oss vraagt onze volle concentratie."

De ambiance zal op een doordeweekse avond en op kunstgras niet geweldig zijn, in elk geval minder dan afgelopen vrijdag in Nijmegen. Dat weerhoudt Lijnders er niet van om veel van zijn ploeg te eisen. "Je probeert datgene te doen waar je goed in bent en weg te halen waar de tegenstander wat passiever is of wat zwakker. En de ambiance wordt gemaakt door de spelers en de stijl."

De coach hoopt in elk geval dat er veel NEC-supporters afreizen naar Oss. "Dat is wel belangrijk, het gevoel dat veel mensen je steunen. Dat is belangrijk voor de momenten dat we de bal winnen, dat er iets ontstaat."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen