"Real Madrid bang voor Champions League-duel met PSG"

14 januari 2018, 12:09

De huidige vorm van Real Madrid zal Paris Saint-Germain meer geloof geven in een goed resultaat. De Champions League-kraker in de achtste finales staat over een maand op de rol, maar kan zomaar eens prooi worden voor de Franse miljardenmachine. Zeker nu De Koninklijke in een heel slechte vorm verkeert. 

"Iedereen is doodsbenauwd voor Paris Saint-Germain", vertelt NOS-correspondent Edwin Winkels over de huidige vorm van de Madrilenen. "In deze vorm, met deze ploeg en met zo weinig mensen die doelpunten kunnen maken. Het zou triest zijn voor Real als de Spaanse beker de enige prijs blijkt waarvoor ze kunnen strijden."

De Spanje-journalist beseft in welke moeilijke situatie De Koninklijke zit, want in de Primera Division zijn ze volledig uitgeschakeld in de titelstrijd. "In de competitie is het bijna nog nooit zo slecht gegaan. Ploegen als Altético en Valencia raken ook ver weg bij Real Madrid. Ze moeten gaan strijden om de Champions League. In deze situatie gaat het heel snel over een eindeloze crisis."

Dus is iedereen 'bang' voor het duel met PSG, dat uit de Champions League-loting kwam. Winkels: "In Madrid is iedereen in afwachting wat Real nog gaat kopen om de tweede helft van het seizoen nog een beetje op orde te brengen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen