Bruma denkt sterker uit zware knieblessure gekomen te zijn

14 januari 2018, 08:53

Jeffrey Bruma kampte tijdens de eerste seizoenshelft met een zware knieblessure en kwam zodoende alleen de laatste wedstrijd voor de winterstop in actie voor VfL Wolfsburg. Hoewel het afgelopen half jaar een zware tijd was, heeft het hem wel volwassener gemaakt. "Je moet sterk zijn en bereid om alles te geven", aldus de verdediger.

Tegenover BILD kijkt de achterhoedespeler terug op zijn blessure. "Op mijn achttiende dacht ik dat ik alles wel wist. Maar ik wist eigenlijk helemaal niets. Nu ben ik meer volwassen, verder in mijn leven. Als je jong bent, moet je niet te veel praten eigenlijk."

Op de vraag of hij zonder zijn blessure al een wereldtopper was geworden, durft Bruma niet volmondig 'ja' te zeggen. "Wie weet. Ik voel me nu heel goed, maar het is moeilijk om in te schatten waar ik zonder blessures had gestaan."

Nu Bruma weer fit is, droomt hij in elk geval van het Nederlands elftal. Dat hij deze zomer die droom niet al in vervulling kan laten gaan tijdens het WK, is volgens de oud-PSV'er spijtig. "We moeten ons schamen dat we er niet bij zijn. We bevinden ons momenteel in een fase dat we iets nieuws moeten bouwen en dat kost tijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen