Blunder bezorgt Valencia belangrijke overwinning

13 januari 2018, 22:51   Bijgewerkt: 13 januari 2018, 23:08

Valencia heeft zaterdagavond een 1-2 overwinning geboekt op Deportivo La Coruna. Daardoor wordt het gat tussen de nummer drie van de Primera División en Real Madrid, dat eerder op de dag verloor van Villarreal, vergroot tot acht punten. 

Gonçalo Guedes maakte op aangeven van Rodrigo de openingstreffer na 37 minuten. Daar kwam wel het nodige geluk bij kijken. Het schot van de PSG-huurling was niet heel hard, maar Deportivo-doelman Rubén Martínez liet de bal door zijn vingers glippen waardoor de ploegen met een 0-1 tussenstand gingen rusten.

In de tweede helft kreeg Deportivo opnieuw een tegentreffer door een eigen fout. Raul Albentosa leed balverlies waarna een schot van Rodrigo via middenvelder Pedro Mosquera in het doel verdween. Florin Andone maakte twee minuten voor tijd nog de aansluitingstreffer, maar het mocht niet meer baten.

Door de zege en de eerdere nederlaag van Real staat Valencia nu steviger op de derde plek. Valencia komt nu op veertig punten, twee minder dan nummer twee Atlético Madrid. Deportivo staat zeventiende met zestien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen