Monaco moet vrezen voor flink gat met PSG na remise

13 januari 2018, 21:44   Bijgewerkt: 13 januari 2018, 22:10

AS Monaco heeft zaterdagavond duur puntenverlies geleden op bezoek bij Montpellier. De nummer twee van de Ligue 1 kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Daardoor kan koploper Paris Saint-Germain wanneer het zondag wel weet te winnen van Nantes uitlopen naar elf punten.

Montpellier - AS Monaco 0-0

In de eerste helft waren de meeste kansen voor Montpellier. Het was echter niet genoeg om doelman Danijel Subasic echt in de problemen te brengen. De thuisploeg stond verdedigend goed en Monaco had het duidelijk lastig. Tien minuten voor tijd kregen de bezoekers een grote kans om de wedstrijd open te breken. Kevin N'Doram kopte vanuit een hoekschop op doel, maar doelman Benjamin Lecomte had een zeer belangrijke redding in huis.

Door het doelpuntloze gelijkspel moet Monaco vrezen dat het gat met koploper PSG elf punten wordt. De Parijzenaren komen zondag nog in actie tegen nummer vijf Nantes.

Nice - Amiens 1-0

OGC Nice boekte in eigen huis een nipte overwinning op Amiens. Een doelpunt van Pierre Lees-Melou na iets meer dan een uur spelen betekende ook direct de enige van de wedstrijd. Nice stijgt door de winst naar de zesde plaats in de Ligue 1.

Rennes - Marseille 0-3

Olympique Marseille blijft de nummer vier na een 0-3 overwinning op Rennes. Florian Thauvin miste na een half uur spelen een strafschop, maar enkele minuten daarna was het wel raak voor de bezoekers. Valere Germain opende de score op aangeven van Thauvin, die daarmee zijn misser goedmaakte. 

Vlak voor rust verdubbelde Morgan Sanson de score. Ook na rust was Marseille de bovenliggende partij, maar pas acht minuten voor tijd werd er weer gescoord. Thauvin bepaalde de eindstand op 0-3. Marseille is de nummer vier met evenveel punten als nummer drie Lyon. Die club komt op zondag nog wel in actie.

Overige uitslagen:

Caen - Lille 0-1

Dijon - Metz 1-1

Troyes - Bordeaux 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen