Ten Hag: "Veel teruggezien waar we op getraind hebben"

13 januari 2018, 21:02   Bijgewerkt: 13 januari 2018, 21:33

Ajax sloot zaterdag het trainingskamp in Portugal af met twee oefenwedstrijden. De beoogde basis won met 5-1 van Lyngby terwijl de reserves gelijk speelden tegen Duisburg (1-1). Trainer Erik ten Hag was na afloop tevreden en stelt goede dingen te hebben gezien. 

"Ik heb veel dingen teruggezien waar we de afgelopen week op getraind hebben. In beide wedstrijden, maar met name in de eerste", zegt Ten Hag in gesprek met Ajax TV. " De trainer was ook te spreken over het officieuze debuut van aankoop Nicolás Tagliafico. "Hij past prima bij Ajax. Het is een vechter en een strijder, hij maakt goede positiekeuzes en hij jaagt de boel aan. Hij gaat voorop in de strijd, prima", klinkt het positief.

Maximilan Wöber haakte in de wedstrijd tegen Duisburg geblesseerd af. Het lijkt echter mee te vallen voor de verdediger. "Ik wilde geen enkel risico nemen. Ik zag dat hij uitgleed en heb hem uit voorzorg gewisseld. We richten ons op Feyenoord en willen zoveel mogelijk jongens fit hebben", legt Ten Hag uit. 

Ten Hag had ook complimenten over voor de jeugdspelers die mee op trainingskamp waren. "Over het algemeen gezien hebben ze het heel erg goed gedaan. Ajax heeft een uitstekende jeugdopleiding. Zo'n trainingskamp is ook om ze te leren kennen en zodat ze zich kunnen laten zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen