Atlético wint nipt en zet rivaal Real Madrid op afstand

13 januari 2018, 20:13   Bijgewerkt: 13 januari 2018, 20:29

Atlético Madrid heeft een nipte overwinning weten te boeken op bezoek bij Eibar. Het werd 0-1 voor de ploeg van Diego Simeone. Kevin Gameiro maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de zege vergroot Atlético het gat met Real Madrid tot tien punten.

Atlético Madrid wist op de voorhand dat Real Madrid een nederlaag had geleden. De bezoekers speelden een aardige eerste helft en na 27 minuten was er de voorsprong. Op aangeven van zijn landgenoot Antoine Griezmann opende Gameiro de score.

In de tweede helft had Atlético goede kansen om het duel in het slot te gooien, maar de bal wilde er niet in. Eibar kreeg kort voor het einde van de wedstrijd nog twee goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Doelman Jan Oblak bracht echter tweemaal redding.

Door de nipte overwinning komt Atlético tien punten voor te staan op Real Madrid, dat nog wel een wedstrijd in moet halen. Het gat met koploper FC Barcelona bedraagt nu zes punten, maar de Catalanen komen zondag nog wel in actie tegen Real Sociedad. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen