Real dieper in problemen na thuisnederlaag tegen Villarreal

13 januari 2018, 18:33

De crisis bij Real Madrid is nog lang niet ten einde. Zaterdagavond verloor de ploeg van Zinedine Zidane met 0-1 van Villarreal. Daarmee moet Real vrezen dat koploper FC Barcelona een gat van maar liefst negentien punten weet te slaan.

In de eerste helft waren de kansen voor Real Madrid, maar doelman Sergio Asenjo toonde zich een sta-in-de-weg voor de thuisploeg. Met een mooie redding hield hij een afstandsschot van Marcelo en ook een goede vrije trap van Cristiano Ronaldo werd gekeerd. Vlak voor rust leek Ronaldo simpel te kunnen binnentikken, maar een reflex van Asenjo bracht ook op die poging redding.

Na rust bracht Zidane met Lucas Vázquez en Asensio twee verse krachten, maar het spelbeeld bleef hetzelfde. De kansen waren er wel, maar scoren deed Real niet. Met nog drie minuten officiële speeltijd te gaan, was het wel raak voor Villarreal. Nadat Enes Ünal nog mistte, was de rebound voor Pablo Fornals: 0-1.

Real moet door de nederlaag niet alleen toezien hoe Barcelona nog verder kan uitlopen, maar dreigt ook de aansluiting met nummers twee en drie Atlético Madrid en Valencia te verliezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen