Feyenoord wint dankzij Jørgensen en Tapia van Luzern

13 januari 2018, 18:27

Feyenoord heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd van 2018 winnend weten af te sluiten. In Marbella werd FC Luzern met 2-1 verslagen. Nicolai Jørgensen en Renato Tapia maakten de doelpunten voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord - Luzern 2-1

Tegen de amateurs van Noordwijk (3-0 winst) mochten de reserves van Feyenoord zich laten zien en tegen Luzern was het de beurt aan de basisspelers. Feyenoord begon sterk en in de beginfase had Steven Berghuis tweemaal de openingstreffer op zijn schoen. De 1-0 viel echter pas vlak voor rust. Op aangeven van Berghuis kon Jørgensen binnentikken.

Zeven minuten na rust kwam Luzern op gelijke hoogte. Stefan Wolf verraste doelman Brad Jones met een afstandsschot: 1-1. Feyenoord bleef rustig en stond binnen tien minuten opnieuw op voorsprong. Na een corner van Tonny Vilhena legde Sven van Beek terug op Tapia, die vervolgens voor de 2-1 tekende. 

FC Groningen-Dynamo Dresden 1-3

Na een eerder 2-1 nederlaag in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge, wist FC Groningen ook niet te winnen van Dynamo Dresden. Het duel eindigde in 1-3 voor de Duitsers. Na 41 minuten kwam Dresden op voorsprong door een treffer van Florian Ballas. In de tweede helft liepen de Duitsers werder uit en werd het na doelpunten van Rico Benatelli en Sascha Horvath 0-3. In de extra tijd wist Groningen nog iets terug te doen. Carlos Antuna zette de 1-3 op het scorebord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen