Kluivert blijft langer bij Ajax: "Bijtekenen? Dat klopt"

13 januari 2018, 17:01   Bijgewerkt: 13 januari 2018, 17:14

Marc Overmars gaf eerder al aan dat Justin Kluivert de volgende speler uit eigen jeugd is die een contractverlenging tegemoet kan zien. Zaterdag na de oefenwedstrijd van Ajax tegen Deense Lyngby BK (5-1 winst) bevestigde ook de vleugelspeler zelf dat nieuws.

Na afloop sprak Kluivert met Ziggo Sport. "Of ik dicht bij een contractverlenging ben? Dat klopt. Het zal blijken, maar ik kan er verder nog niks over zeggen", aldus het talent. Kluivert wist in de eerste seizoenshelft een basisplaats te veroveren en ziet zijn goede prestaties dus beloond worden. Het huidige contract van de aanvaller loopt nog tot medio 2019.

Aan het oefenduel met Lyngby houdt Kluivert een goed gevoel over. Het was de eerste oefenwedstrijd onder de nieuwe trainer Erik ten Hag. "Het bevalt goed en dat zag je ook terug op het veld. Ook tussen de spelers onderling voelt het goed. We gaan nog mooie dingen meemaken dit jaar." Ook over de samenwerking met aanwinst Nicolas Tagliafico was hij te spreken. "Hij maakte vanaf de eerste training een goede indruk en speelde nu ook goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen