Directeur Excelsior: "Niet direct tegen zondagavondvoetbal"

13 januari 2018, 16:30   Bijgewerkt: 13 januari 2018, 16:52

Ferry de Haan, algemeen directeur van Excelsior, is niet direct tegen het plan om ook op zondagavond wedstrijden in de Eredivisie af te werken. De laatste wedstrijd op zondag wordt nu om 16.45 uur gespeeld, maar FOX Sports wil ook in de avond duels op het programma hebben staan.

Mocht de zondagavondwedstrijd worden ingevoerd, dan vindt De Haan wel dat daar iets tegenover moet staan. "De wedstrijd van 12:30 uur moet dan komen te vervallen. Ik denk dat veel mensen dat tijdstip niet fijn vinden", zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. De algemeen directeur is van mening dat ook de supporters een stem moeten krijgen in het vraagstuk. "Als er vraag naar is, dan zouden wij er misschien voor open staan. In het buitenland gebeurt niet anders."

Ook gaat De Haan in op het idee om de competitiestart te verschuiven. Vanwege de zomerse transferperiode zou een start zo dicht mogelijk tegen de maand september de clubs beter uitkomen. "Er wordt door clubs hierover gesproken. Aan de andere betekent het dat je meer doordeweeks moet gaan voetballen. Je doet daar de supporter geen plezier mee. Dus daar moeten we een goede balans in zien te vinden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen